SUZUKI WINTER+ FINANSZÍROZÁS MINDENKINEK!

Legyen saját vagy cégautója Suzuki Winter+ finanszírozással!

Elérhető modellek készletről

Suzuki Ignis

Merész külseje vonzza a pillantásokat, és mindenki utána fordul – ha Ignist vezet, nem marad észrevétlen. Az egyedi designelemektől az üde színválasztékig minden részlete különleges megjelenést kölcsönöz az Ignisnek. Ne csak vezessen – vezessen stílusosan.

 

5.800.000 ft-tól

Suzuki Swift

A Swift megörökölte a népszerű típus jellegzetes stílusát, de új elemeivel friss és naprakész külsőt öltött. Színes egyéniség, amely az érzékekre hat. Ha mellette dönt, minden nap alig várja majd, hogy a kormánya mögé ülhessen, és kezdetét vegye a vezetés izgalmas élménye.

5.830.000 ft-tól

Suzuki Marsal - Ajka-Bakonygyepes | Pápa

Suzuki vitara

Fedezze fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.

6.890.000 ft-tól

Suzuki scross

Legyen szó kényelemről, praktikus kiegészítőkről vagy biztonságról, az S-CROSS kívül-belül felkészülve várja, hogy útra keljen vele. Bevásárlás, munkába járás vagy egy kalandos hétvége? Az S-CROSS mindenre készen áll.

 

7.400.000 ft-tól

Suzuki Marsal - Ajka-Bakonygyepes | Pápa

Suzuki Swace

A Suzuki Swace egy letisztult, dinamikus kialakítású kombi, mely a kényelem és az energiatakarékosság tökéletes kombinációját nyújtja. Hidbrid hajtáslánca hatékony és csendes, ideális városi és országúti használatra. Tágas beltere és modern technológiai felszereltsége minden utazást komfortossá tesz.

14.500.000 ft-tól

Suzuki scross

A Suzuki Jimny egy ikonikus, kompakt terepjáró, amely erőteljes teljesítményt és robusztus kialakítást ötvöz. Tökéletes választás terepen és városi környezetben egyaránt. Lendületes motorja és 4×4-es meghajtása minden kalandhoz ideális társ. A Jimny minden utat magabiztosan és stílusosan hódít meg.

9.250.000 ft-tól

A zárt és nyílt végű konstrukcióban is elérhető Suzuki Winter+ segítségével, akár 0% THM-es lízingfinanszírozással lehet új Suzuki személygépjárműve! Finanszírozási ajánlatunk magán- és jogi személyek számára is elérhető, mert a Suzuki széles személygépjármű-palettájában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt. Éljen ezzel az egyedülálló ajánlattal, és vegyen fel maximum 3 millió forintot 12 hónapra, vagy maximum 1 millió forintot legfeljebb 36 hónapra, mert mindkét esetben 0%-os THM-mel számolhat! Mindkét lízingkonstrukció esetén a havi lízingdíj fix, a futamidő végéig nem változik. Az ajánlat részleteivel és más hitelösszegek esetén érvényes kalkulációkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!