A Marsal Kft pápai szervizében a karosszériajavítás és fényezés minden fontos eszközével – a huzatópadtól a fényezőfülkéig – és szakembergárdával is rendelkezünk annak érdekében, hogy autójának eredeti állapotát állítsuk vissza. Saját autómentőnkkel nem csak a Pápa környékén sérült autókat, hanem a tőlünk távolabbi helyeken balesetet szenvedett autókat is műhelyünkbe szállítjuk, így ezen szolgáltatással ajkai és veszprémi ügyfeleink – és leendő ügyfeleink – rendelkezésére is állunk.


Ha karosszériajavítást említünk, bizonyára mindenkinek a balesetben sérült autó képe villan fel elsőként, de ezek mellett a karosszéria javítási munkák (lakatos és fényező munkák) keretében is végzünk garanciális, ügyfeleink számára díjmentes javításokat, és egyéb munkákat is. Ez utóbbiak közé tartoznak a szélvédő, ablaküvegek javítása vagy cseréje, a kipufogórendszer javításai, az autó karosszériájának belső javításai is, továbbá külön is említést érdemel a fényszórók felújítása (polírozás és UV-álló lakkozás).


Természetesen a leglátványosabb munkák a sérült, balesetet szenvedett autók javításai, melyeket a legtöbb esetben egy biztosító teljes vagy részbeni kártérítése mellett végzünk. Jelenleg a két biztosítótársasággal (Allianz Hungária Biztosító és Generali Biztosító) állunk olyan kapcsolatban, mely teljeskörű kárügyintézést biztosít számunkra és ügyfeleink számára. A teljeskörű kárügyintézés folyamatáról külön fejezetben szólunk, az ügyintézés legfontosabb dokumentumait is e fejezetben találja meg.


Megértjük, hogy mindenkinek nagyon hiányzik az autó biztosította mozgásszabadság, ezért a karosszéria javítások idejére lehetőséget biztosítunk bérautó igénybevételére, jelentősebb javítások esetén igazán méltányos, kedvezményes áron.