Eredeti Opel, Suzuki illetve kiváló minőségű utángyártott alkatrészek ,kiegészítők, tartozékok, gumiabroncsok garanciával, 3 telephelyen 3 raktárban, készletről vagy rövid szállítási határidővel.

Az eredeti Opel alkatrészek kiváló minőségű, műszakilag fejlesztett és tesztelt darabok, amelyeket 2 év alkatrész garanciával támasztunk alá. Az alkatrész garancia keretein belül mind szervizeinkben beépített, mind pedig a máshol beépített, de a beszerelést igazolni tudó, pultos értékesítést követően a garancia idejében esetlegesen meghibásodott alkatrészt ingyenesen cseréljük. Így gépjárműve gyári minősége, és garanciája folyamatosan fennáll.

Természetesen nem csupán eredeti Opel alkatrészek forgalmazásával foglalkozunk, széleskörű és hosszú üzleti kapcsolataink, illetve beszállítói hálózatunk révén számos egyéb márkájú, bevizsgált minőségű alkatrész, kiegészítő, tartozék beszerzését, beépítését, értékesítését vállaljuk.
Ezen termékek általánosságban 1 év alkatrész garanciával rendelkeznek, de termékcsoportonként számos esetben ettől eltérően akár 2 évnyi garanciát is tudunk biztosítani.

Az úgynevezett utángyártott alkatrészek beszerzése, beépítése, értékesítése során elsődleges, és legfontosabb célunk az, hogy az eredeti minőséget a lehető legjobban megközelítsük, biztosítsuk.

Telephelyeinken a szakmával régóta foglalkozó, minősített, és folyamatosan továbbképzett, az alkatrészpiac folyamatos igényeit, változásait szem előtt tartó kollégáink várják régi és leendő új ügyfeleinket, akiknek legfontosabb célja és feladata az Önök elégedettsége, annak megtartása, növelése.

Nagy raktárkészletünknek, fejlett számítástechnikai rendszerünknek köszönhetően a javításhoz szükséges alkatrészek jelentős részét azonnal rendelkezésre tudjuk bocsájtani.

Természetesen nem tudunk minden terméket polcon tartani, ez esetben a már említett beszállító köreinkre, s az importőrre hivatkozva rövid szállítási határidővel próbálunk, és szeretnénk megfelelni ügyfeleinknek, hogy mielőbb élvezhessék a gondtalan autózás élményét.