Ügyfélregisztráció


Név*:
Cím
Irsz*:
Település*:
Utca, hsz.*:
Egyéb elérhetőségek
E-mail cím:
Vezetékes telefonszám:
Mobil telefonszám:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket*:


Adatvédelmi záradék

Jelen nyilatkozat aláírásával Ön önkéntesen hozzájárul ahhoz, hogy a fent megadott személyes adatait a Marsal Kft. az Önnel való kapcsolattartás (termékek és szolgáltatások ajánlása, hirdetések továbbítása, piackutatás) céljából kezelje.

Természetesen a Marsal Kft. bizalmasan kezeli az Ön személyes adatait, és betartják a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat, így különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII.törvényt.

A Marsal Kft. bármikor lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címeken: Marsal Kft. 8500 Pápa, Külső-Veszprémi út 23. postacímen vagy a papa@marsal.hu e-mail címen.

Kérjük, a beazonosítás miatt mindig adja meg pontos személyes adatait a tájékoztatást kérő/lemondó/helyesbítő nyilatkozat küldése esetén. Ezen kívül megilleti Önt a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján meghozott döntésünkkel nem ért egyet, úgy bírósághoz fordulhat.

A Marsal Kft. adatkezelési regisztrációs száma: 00297-0001* Kérjük, hogy a sikeres regisztráció érdekében lehetőleg minden csillaggal jelölt mezőt töltsön ki.


Marsal Kft.
Opel - Suzuki márkakereskedés
Pápa - Ajka - Veszprém