Akciók/Hírek

Opel haszongépjárművek széles választékban

2016.11.06.
Opel haszongépjárművek széles választékban

Logisztika, fuvarozás, terjesztés? Opel haszongépjármű-kínálatunkban mindent megtalál a furgonoktól a duplakabinos és fülkés alvázas modelleken keresztül egészen a gyárilag vagy megbízható beszállítóknál speciálisan átalakított járművekig.Vajon mire van szükség egy sikeres vállalkozáshoz? Pedáns könyvelőre? Lelkes beosztottakra? Esetleg egy megbízható, minden kritériumnak megfelelő haszongépjárműre? Az utóbbiban számíthat az Opelre!

Gondolt már arra, hogy olyan haszongépjárművet vezethet nap mint nap, ami maradéktalanul az igényeihez igazodik?

Haszongépjárműveink a megszokott Opel minőségi garancia mellett, tökéletesen illeszkednek a felhasználói igényekhez. Az Opel haszongépjárműveivel megkönnyítheti a hétköznapi munka terheit, ismerkedjen meg kínálatunkkal!

A programban résztvevő autók:

MOVANO
Fedezze fel a nagy teherbírású, gazdaságos kisteherautónkat!


Lenyűgöző választék és variálhatóság a kisteherautók élmezőnyéből! Legyen szó zárt furgonról, 3,5 tonnás vagy 4,5 tonnás megengedett legnagyobb össztömegű kisteherautóról, szimplafülkés vagy duplafülkés változatról, platós, ponyvás, dobozos gépkocsiról, autómentőről vagy akár 17 személyes kisbuszról, az Opel Movano mindegyikre megoldás!

Az Opel Movano három már jól bevált, gazdaságosság szempontjából kiváló teljesítményű dízelmotort kínál. Mindegyik gazdaságos teljesítményt nyújt, az úton tapasztalható kifinomult működésük alacsony karbantartási igénnyel és állásidővel párosul. A 74 kW (100 LE) és 92 kW (125 LE) teljesítményű ecoFLEX változatokhoz Start/Stop rendszer is tartozik. Szeretné saját szállítási igényeire szabni kisteherautóját? Az Opel Movano erre is megoldást kínál: a Movano-család 8-tól 22 m3-ig terjedő rakodókapacitásával elérhető zárt egyterű, dobozos, duplakabinos, kombi, platós, dublakabinos és alvázas változatban is.
________________________________________

COMBO
Fedezze fel a praktikus, nagy teherbírású haszongépjárművünket!


Létezik-e olyan haszongépjármű, ami gondoskodik a rakományról, az emberi erőforrásokról, az üzleti vagyonról és az eredményről, mindezt azért, hogy az Ön vállalkozása sikeresebb legyen? Az Opel Combot azért alkottuk, hogy kétféle hosszúságával és magasságával, hétféle motorjával, az 1.6 CDTI 90 LE teljesítményű motorhoz tartozó MTA sebességváltójával és akár 1 tonna kapacitásával egyedi színfolt legyen a haszongépjárművel piacán.

A kompakt, tágas és könnyen rakodható Opel Combo akár 1 tonnát is elnyel, a 4,6 m3 pedig kapacitás szempontjából jócskán a mezőny élére helyezi a járművet. Ez az esetek többségében bőven elég a szokásos kisebb szállítási igényekhez, és még marad benne tartalék is az extra helyet vagy teret igénylő alkalmakra.
________________________________________

ÚJ VIVARO
Kényelem, praktikum és sokoldalúság.


Az Ön számára fontos a meggyőző kényelem, a továbbfejlesztett dizájn, a praktikus sokoldalúság, a tiszta, gazdaságos teljesítmény és a változatok sokasága? Az Opel Vivaro a furgon és személyautó ötvözete, magas vezetőpozíciójával, a jó tartást biztosító üléseivel a luxus érzését garantálja.

Nagyobb rakteret szeretne, esetleg az utastér méretét növelné? A Vivaroban mindezt megteheti, hiszen belső kialakítása akár egy mobil irodának is képes helyet adni. A kényelem és a személyre szabhatóság mellett persze arra is ügyeltünk, hogy a leghatékonyabban csökkentsük az Ön költségeit, épp ezért az Opel Vivaro két takarékos, nagy teljesítményű dízelmotorral vásárolható meg, amelyek ecoFLEX változatban is kaphatók.
________________________________________

CORSAVAN
Stílusos, tágas és meglepetésekkel teli.


Mit szólna egy olyan tökéletes munkatárshoz, ami optimális raktérrel és tárolókapacitással rendelkezik, alacsony üzemeltetési költségekkel bír, vonzó a formavilága, mindemellett meggyőző kényelemi és biztonsági paraméterekkel felruházott? Jól hangzik, ugye? Az Opel Corsavan pontosan ezeket garantálja; a csinos, modern forma alatt hihetetlen 1050 literes rakterében bármit szállíthat, amit csak akar. Ez igazi nyerő kombináció!

Az Opel Corsavan amellett, hogy kisméretű és attraktív, meglehetősen takarékos is. A három benzines és két dízelmotor kitűnő teljesítményt nyújt, pedig alig fogyaszt üzemanyagot. Alacsony üzemanyag-fogyasztásával, kiváló értékállóságával, ritka szervizigényével csúcsvételnek számít.

 

 

Az azonnal elérhető haszongépjárműveket keresse itt!

 

 Marsal Kft.
Opel - Suzuki márkakereskedés
Pápa - Ajka - Veszprém