Akciók/Hírek

Opel Astra Sedan jelentős kedvezménnyel!

2016.10.20.
Opel Astra Sedan jelentős kedvezménnyel!

Egyedülálló akciónk keretében közel egy millió ft árelőnnyel csak a Marsal Kft.-nél, a készlet erejéig!Az Opel Astra Sedan olyan dinamikusan vezethető, amint azt a megjelenése sugallja. Nagyszerű kormányozhatóság és kiváló felfüggesztés biztosítja, hogy stabilan az úton maradjon. Ehhez társulnak az érzékenyen reagáló és hatékony motorok; a végeredmény pedig: vérpezsdítő vezetési élmény.

 

 

Az akcióban résztvevő gépjármű tulajdonságai:

* 1,6 benzines motor (115 LE).

* 5 fokozatú manuális sebességváltó.

* Summit fehér szín.

* ENJOY felszereltségi szint, főbb alap felszereltségek: ABS, ESP, manuális légkondicionáló berendezés, vezetőoldali légzsák, kulccsal kikapcsolható utasoldali légzsák, oldallégzsákok, függönylégzsákok, szervokormány, távvezérelt központi zár behajtható indítókulccsal, elektromos ablakemelők elöl-hátul, 4 irányú kormányállítás, ülésmagasság-állítás, elektromosan állítható fűthető színezett külső tükrök, lehajtható hátsó üléstámlák 40/60 arányban, CD400 Plus rádió 6 hangszóróval, Bluetooth, USB csatlakozó, tempomat multikormánnyal.

* 16 x 6.5-es, acél keréktárcsák dísztárcsával, 205/60 R16 gumiabroncsokkal, guminyomás-érzékelővel.

* Extrák: pótkerék.


A fent bemutatott gépjármű listaára: 4.740.000 Ft.
Teljes méretű pótkerék: 21.000 Ft.
KIEMELT KEDVEZMÉNYÜNK: -962.000 Ft.

VÉTELÁR AZ AKCIÓ EREJÉIG: 3.799.000 Ft.
Az ajánlat érvényessége:

Az ajánlatunkban szereplő ár a jelenleg érvényes listaár és kedvezményrendszer alapján kalkulált ár, mely árfolyamváltozás, adójogszabályi változás illetve az importőr egyéb árváltoztatása miatt változhat. A végleges árat a gépkocsi átvételének napján érvényes listaár és kedvezményrendszer alapján, előzetes egyeztetés után állapítjuk meg. Ajánlott vételárunk a gépkocsi Marsal’ Kft. telephelyén való átvétele esetén érvényes. Ajánlatunk az importőr árváltoztatásáig, kedvezményrendszer változásáig, adójogszabályi változásig érvényes. A vételár nem tartalmazza a forgalomba helyezés költségeit.

 

 Marsal Kft.
Opel - Suzuki márkakereskedés
Pápa - Ajka - Veszprém